rss

Logan va merge si cu GPL

  1. 30/04/2007
  2. Tags: Dacia, GPL, Logan, MCV
    Vezi toate fotografiile (2)
    Incepand cu luna mai, producatorul autohton de automobile va oferi o versiune Logan alimentata si cu GPL, ca raspuns la trendul ascendent al pretului petrolului si la cel descendent al vanzarilor din ultima perioada.

    Motorizarea duala va fi oferita initial pentru berlina, urmand ca, la scurt timp dupa aceea, sa ajunga si sub capota lui Logan MCV.

    Dacia spune despre viitoarea masina ca ii va aduce proprietarului o economie a costului de combustibil cu 50% fata de cazul in care ar fi optat pentru un model ce foloseste in exclusivitate benzina.

    In plus, spun oficialii constructorului din Mioveni, automomia masinii va creste la 1.600 km in regim de condus urban, ceea ce insemna ca Logan ar putea parcurge distanta Bucuresti-Constanta de cinci ori cu un singur plin.

    Important este sa nu va speriati de faptul ca un automobil care functioneaza cu GPL consuma cam cu 10% mai mult ca unul pe benzina: un litru de gaz lichefiat costa doar 1,8 lei, aproape jumatate din pretul benzinei.

    Dacia nu a comunicat inca un pret oficial, dar va puteti astepta ca montarea instalatiei de GPL sa ridice pretul masinii cu cel putin 500 de euro.
    Vizualizari: 1169
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »