rss

Logan Pick-Up, limitat la trei piete din Europa

  1. 05/05/2008
  2. Tags: MCV, Pick-up
    Vezi toate fotografiile (1)

    Consecintele grevei generale care a paralizat timp de aproape trei saptamani uzina Dacia de la Mioveni incep sa se resimta. Din cauza intreruperii productiei, noul model Logan Pick-Up va fi comercializat in doar trei tari din Europa - Romania, Bulgaria si Turcia.

    Motivul? Sefii de la Dacia doresc sa sporeasca ritmul de productie la versiunea break (MCV), care se vinde foarte bine pe Batranul Continent.

    "Sindicatele si directiunea s-au angajat sa respecte planul de productie pentru anul 2008, fixat la aproximativ 350.000 de unitati", declara Liviu Ion, directorul departamentului de comunicare al Dacia, la incheierea grevei. El a adaugat ca "vor fi luate toate masurile necesare pentru ca acest angajament sa fie respectat". Iar prima masura, luata astazi, prevede ca versiunea Pick-Up sa fie limitata la cele trei tari mentionate.

    Lansat la jumatatea lunii martie in Romania, noul Logan Pick-Up, care este construit pe aceeasi platforma ca MCV-ul, va ajunge in Bulgaria si in Turcia inainte de sfarsitul acestui an.

    Vizualizari: 947