rss

Logan in Marea Britanie

  1. 05/05/2007
  2. Tags: Dacia, Logan, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)
    Logan este programat sa ajunga si pe piata britanica, cel mai probabil spre sfarsitul lui 2008.

    In acel moment masina noastra nationala se va apropia de cea de-a doua generatie, ceea ce ne arata ca grupul Renault-Dacia nu vrea sa riste cu englezii.

    Acestia au, lucru de netagaduit, o cultura auto foarte bogata, dar pot fi si foarte recalcitranti. Este de ajuns sa-l urmariti pe Jeremy Clarkson enuntand unul din celebrele sale monologuri din timpul testelor facute pentru emisiunea Top Gear.

    Tocmai de aceea trebuie sa le oferi englezilor produse de calitate, iar cu o noua generatie Logan, se pare, va face un salt important in acest sens. Daca eforturile inginerilor vor fi bine canalizate si produsul nostru de masa va calca indeajuns de mult pe urmele Skoda, aceasta miscare ar putea fi foarte profitabila pentru Renault.

    Nu se stie care variante de caroserie vor trece Canalul Manecii, dar, spun unii analisti auto, hatch-ul si break-ul par a fi candidatele ideale. Indiferent de alcatuirea gamei, este aproape sigur ca supusii Reginei vor primii doar versiuni de echipare superioare.

    Pentru inceput, Logan va fi vandut in reprezentantele Renault, care numara peste 200 de concesiuni pe intreg teritoriul insulei.
    Vizualizari: 1152