rss

Logan Custom by Renault-Mahindra

  1. 20/05/2008
  2. Tags: Logan, Renault-mahindra
    Vezi toate fotografiile (9)
    Dacia Logan sau Renault Logan, nume sub care este comercializat modelul autohton pe unele piete, a fost criticat pentru aspectul sau considerat urat, expirat, care nu respecta tendintele moderne in materie de design.

    Pentru a incerca sa atraga noi clienti, indienii de la Renault-Mahindra s-au gandit sa lanseze o versiune modificata a Logan-ului, care afiseaza un look mai agresiv si mai sportiv. Tenta sportiva este data de caroseria masinii vopsita in doua nuante, negru si portocaliu, de jantele din aliaj de culoare neagra, de pasajele rotilor - mai profilate decat la varianta de serie - si de eleronul spate de mici dimensiuni, care a fost montat pe capacul portbagajului. Acestea sunt, de altfel, singurele modificari aduse la nivelul designului exterior.

    Aerul de sportivitate se regaseste si in habitaclu, care a primit o noua consola centrala din aluminiu ce inglobeaza un radio CD cu redare MP3 si Bluetooth. De asemenea, scaunele au fost tapisate cu un material textil exclusivist cu insertii portocalii, volanul sport a fost imbracat in piele, iar boxele instalatiei audio au primit si ele insertii din aluminiu.

       
       
    Vizualizari: 1728