rss

Loeb participa la Cursa Campionilor, impreuna cu Schumacher

  1. 13/08/2008
  2. Tags: Michael Schumacher, Roc, Sebastien Loeb
    Vezi toate fotografiile (1)
    ??

    Loeb, cel mai de succes pilot din istoria raliurilor, va participa la editia din acest an a Cursei Campionilor, unde sunt sanse mari sa-l vedem in finala impotriva unui alt mare campion al sporturilor cu motor, Michael Schumacher.

    ??Francezul, care tocmai si-a adjudecat a 42-a victorie din WRC (si nu oriunde, ci in Raliul Finlandei), are patru titluri mondiale consecutive la activ, toate cu Citroen, si a fost votat cel mai bun pilot de raliuri din istorie intr-un sondaj on-line, la care au participat 95.000 de persoane.??

    Performantele sale sunt la fel de spectaculoase si in Cursa Campionilor, in a carei finala s-a calificat in fiecare an intre 2002 si 2006, castigand de doua ori (in 2003 si 2005).
    ??“Sunt fericit ca voi participa la Cursa Campionilor, deoarece este unul dintre evenimentele mele preferate” - a declarat Loeb, care spera sa-l invinga pe Schumacher cand vor concura cu masini identice.??

    Desi Loeb are mai multe reusite decat Schumacher in Cursa Campionilor, ultima data cand s-au intalnit (2004) germanul a fost mai rapid.

    Editia din acest an va fi gazduita de stadionul Wembley, pe 14 decembrie, si speram sa iasa cu scantei!

    Vizualizari: 819