rss

Localizeaza bancomatele rapid si usor din telefon

  1. 29/11/2013
  2. Tags: ATM, bancomate
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fiecare dintre noi s-a aflat la un moment dat in ipostaza de a avea nevoie de un bancomat, eventual bancomatul bancii preferate si asta intr-un timp cat mai scurt.

    Prin intermediul sectiunii ATM din cadrul aplicatiei de mobil Auto.ro, problema este ca si rezolvata. Putem localiza astfel cele mai apropiate bancomate ale tuturor bancilor din intreaga tara, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.

    Aplicatia se instaleaza gratuit si vine in sprijinul romanilor presati de timp care trebuie sa gaseasca usor un bancomat al unei anumite banci. In doar cateva secunde utilizatorii vor afla care este cel mai apropiat bancomat si vor beneficia de indicatii exacte pentru a ajunge cat mai rapid la locatia dorita.

    Serviciul ATM din cadrul aplicatiei este inca un pas in cresterea nivelului de confort, alaturi de restul serviciilor auto accesate de peste 220.000 de soferi: plata rovinietei, administrare servicii aferente propriei masini in cadrul sectiunii Masina mea, localizarea punctelor auto de interes si acces la anunturi de masini noi si second hand.

    Aplicatia auto.ro este disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android cat si in versiunea pentru iOS.

    Vizualizari: 3186
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »