rss

Local Motors incepe lucrul la prima lor masina

  1. 06/08/2008
  2. Tags: Local motors, Rally fighter
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Tipii de la Local Motors isi autointituleaza institutia “noua generatie de companii auto americane”, iar pentru a dovedi asta sunt gata sa aduca in plan real primul lor proiect – un crossover sportiv imaginat de studentul Sangho Kim.

    Numita Rally Fighter, masina va apare mai intai sub forma de concept, urmand apoi a fi vanduta intr-o cadenta de aproximativ 2.000 de unitati pe an.

    Care este insa secretul viitorului constructor de masini din Massachusetts? Ei bine, liderii sai au pus la punct o strategie complet noua de a fabrica vehiculele, al carei principal avantaj sunt costurile extrem de reduse.

    Pe scurt, este vorba de o retea de retail dezvoltata la nivel national, capabila sa fabrice, vanda si intretina masinile comericalizate in comunitatea de care apartine fiecare centru al retelei.

    Local Motors cred atat de mult in acest proiect incat i-au acordat deja lui Sangho Kim un premiu de 10.000 de $ pentru designul sau, iar acum se afla deja in discutii cu furnizorii pentru ca acestia sa asigure cele necesare crearii unui prototip.

    Daca nu vor exista probleme foarte mari in ducerea la bun sfarsit a obiectivului, ar trebui sa facem cunostinta cu produsul finit in urmatorii ani, pe care unii il vor putea lua acasa contra a 50.000 de $.

    Vizualizari: 934
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »