rss

Lobont este primul roman posesor al noului Mitsubishi Lancer Evolution

  1. 25/06/2008
  2. Tags: Amc kart, Lobont, M Car Trading
    Vezi toate fotografiile (10)

    Ca urmare a parteneriatului de imagine semnat in vara anului trecut cu M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors in Romania, portarul echipei nationale de fotbal, Bogdan Lobont, este primul fericit posesor din tara noastra a noii generatii a modelului Mitsubishi Lancer Evolution.

    Bolidul de culoare neagra primit de Lobby este propulsat de un motor turbo DOHC MIVEC de 2,0 litri care dezvolta 276 CP-6.500 rpm si un cuplu maxim de 422 Nm/3.500 rpm.

    Mare pasionat de motorsport, domeniu in care marca japoneza are o traditie de necontestat cucerind patru titluri mondiale, Lobby a condus pana acum toate variantele sport ale modelelor Mitsubishi. Asta, pentru ca noul Lancer Evolution, masina pe care Lobont si-a dorit s-o conduca inca din momentul parafarii acestui parteneriat, a fost disponibila de abia in aceasta vara.

    Fotbalistul roman a testat pe circuitul AMC Kart de langa Bucuresti calitatile noii sale masini. Mai intai, pilotul de raliuri Catalin "Robot" Cismaru a efectuat un tur de circuit pentru a-i explica lui Lobby "ce si cum". Apoi, nerabdator sa conduca noua sa masina, Lobont s-a urcat la volan si a parcurs la randu-i un tur de circuit, demonstrand ca este un sofer foarte indemanatic care stie sa ruleze cu viteza atunci cand este cazul sau sa abordeze un viraj ca un adevarat profesionist.

    "Sunt onorat de faptul ca sunt primul roman care conduce Evo X, o masina pe care mi-am dorit-o foarte mult. Ma simt foarte apropiat de brandul Mitsubishi, mai ales dupa ce timp de un an am testat toate modelele prezente pe piata romaneasca. Cred ca temperamentul meu se potriveste perfect cu aceasta marca. Sunt sportiv si daca ne uitam la rezultatele obtinute de Mitsubishi in competitiile de mare anvergura, mai ales in Raliul Dakar pe care l-a castigat in ultimii 7 ani, puteti intelege de ce am facut aceasta alegere", a declarat Bogdan, care a fost invitat de M Car Trading sa asiste pe viu la ultima etapa a Raliului Dakar 2009 care va avea loc in America de Sud.

    La randul sau, Mihai Ivanescu, directorul general M Car Trading, a spus: "Suntem mandri de alegerea lui Bogdan si credem ca este un parteneriat benefic pentru ambele parti. Am asteptat cu emotie momentul in care ii inmanam cheile de la un Lancer Evolution. Este o masina remarcabila in care se imbina perfect calitatile derivate din mostenirea sportiva a marcii cu design-ul curajos, dar si cu solutii tehnologice de avantgard?".

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 1221