rss

LLC GT, masina electrica de 700 de cai

  1. 14/06/2007
  2. Tags: 700 de cai, Lightning, LLC GT
    Vezi toate fotografiile (1)
    Lightning Car Company este un mic atelier britanic specializat in productia de masini electrice. OK, suntem de acord ca pana acum n-am spus nimic interesant, dar ce spuneti de un bolid electric de 700 de cai? A, suna parca mai interesant, nu?

    Ei bine creatia acestor englezi, clar nedusi pe la biserica, se numeste simplu GT si, din punctul de vedere al designului, emuleaza partea frontala a eternului Jaguar E-Type, profilul specific modelelor Marcos si spatele apetisantelor TVR-uri.

    Sub aceste rotunjimi cu staif se ascund baterii Altairnano, folosite si pe Phoenix SUT, impreuna cu motoare electrice incastrate in roti, folosite si de MINI-ul de 640 CP.

    Fata de acesta din urma, cum am mai spus, GT-ul gaseste puterea sa mai stoarca 60 de caluti fermecati, ceea ce anunta o orgie de senzatii tari.

    Astfel, supercar-ul verde accelereaza mai repede de 4 secunde pana la 100 km/h si poate incalca viteza legala pe o distanta totala de 400 de kilometri.

    La prima vedere GT spulbera cam orice ce-i arunci in fata, chiar si Tesla Roadster, care detinea, pana acum, coroana pe segmentul acesta de “nebunii electrice”, create parca in ciuda familiilor regale din Golful Persic.

    Daca si norocosii din presa internationala care vor reusi sa puna mana pe aceasta minunatie vor spune la fel, atunci inseamna ca avem un nou serif in oras.
    Vizualizari: 743
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »