rss

Lincoln pregateste un crossover

  1. 16/01/2007
  2. Tags: Ford Fairlane, Lincoln
    Vezi toate fotografiile (2)
    Ford a anuntat ca va construi un crossover sub marca Lincoln, ce va constitui versiunea premium a viitorului model Ford bazat pe conceptul Fairlane (foto).

    Masina de lux a americanilor va oferi la interior 7 locuri si va fi lansata pe piata anul viitor. Desi nu exista momentan fotografii oficiale cu noua familiala, designerul sef Peter Horbury a declarat ca vehiculul va avea un design ale carui linii fine pot fi comparat cu cele ale unui avion cu reactie.

    De partea cealalta, Derrick Kuzak, seful responsabil cu produsele Ford la nivel global, a intarit spusele lui Horbury mentionand ca obiectivele numarului trei mondial este sa comunizeze platformele tehnice si procesul de constructie al masinilor, dar sa mentina o distanta substantiala in ceea ce priveste designul acestora.

    „Ford nu doar a aruncat o grila si o emblema noua peste partea frontala a acestei masini. Voi fi sincer cu voi: la inceput ne-a suras aceasta idee, dar, in cele din urma, echipa a fost de acord ca drumul cel mai usor nu este si cel potrivit”, a mai declarat Kuzak. 
    Vizualizari: 979
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »