rss

Lincoln MKS, succesul lui Ford

  1. 03/06/2008
  2. Tags: Lincoln, Mks
    Vezi toate fotografiile (6)
    In ultima vreme, ne-am cam dezobisnuit sa asociem in aceeasi fraza cuvintele “Ford” si “reusita” – cel putin atunci cand vorbim de operatiunile de peste Atlantic a numarului trei mondial –, insa iata ca, in atata durere provocata de pierderi gigantice trimestru dupa trimestru, se intrevede din cand in cand si cate o raza de lumina.

    Vorbim de Lincoln MKS, o limuzina care a reusit deja sa convinga cateva mii de oameni inca dinainte de a ajunge pe piata.

    Mai precis, e vorba de un numar de 8.000 de clienti, care au cazut “prada”, , se spune, modalitatii neconventionale de promovare a masinii aprobata de departamentul de marketing (spre exemplu, Lincoln a oferit oricui dorea sa afle informatii complete despre preturile si dotarile lui MKS inca de la debutul oficial al masinii, consumat anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles).

    Sunt insa si grupuri de opinie care au remarcat si alte calitati ale acestui sedan de talie mare, cum ar fi cele la nivel estetic insuflate de noul curent de design recent instaurat la putere la Lincoln.

    De fapt, MKS este primul model care exprima, din acest punct de vedere, viitorul marcii de lux Ford, ce va fi consolidat in jurul unor trademark-uri complet noi: o grila de radiator din doua elemente, separate de logo-ul Lincoln, faruri cu aspectul unui conglomerat de pietre pretioase si o linie mediana inalta.

    Parerea noastra este insa ca aceasta americana atrage cel mai mult cu raportul pret/nivel de echipare, in pretul de baza de 38.000 de $ fiind incluse dotari precum scaune spate incalzite, sistem multimedia cu activare vocala, radio prin satelit Sirius si sistem de securitate cu tastatura.

    Adaugam la asta si o parte tehnica cu un motor V6 de 3,7 litri si 270 CP (ce va fi urmat in viitor de ultraeficientul si performantul TwinForce V6) si posibilitatea de a echipa masina cu tractiune integrala (in mod normal, cuplul este distribuit doar rotilor din fata) si am putea concluziona ca Ford are un campion in batatura.

    Doar ca este insuficient pentru a castiga un razboi...
    Vizualizari: 925