rss

Limuzina cu stil: Maserati Quattroporte Sport GT S

  1. 30/08/2007
  2. Tags: Maserati, Quattroporte Sport GT S
    Vezi toate fotografiile (2)
    Una din cele mai titrate limuzine de lux a primit cateva modificari, fiind dusa spre polul sportiv al clasei.

    Inginerii italieni n-au cheltuit banii aiurea pe motor si transmisie, dupa mentalitatea ca intr-o lume normala cei 400 de cai ai nobilului V8, respectiv transmisia automata cu sase rapoarte deservesc optim nevoile oricarui nabab un pic mai grabit.

    Si asa si e: invazia de cai promovata de restul producatorilor de lux e mai degraba o parada groteasca, decat o mana de ajutor intinsa necesitatilor reale ale consumatorilor.

    Plus ca, se stie, puterea bruta nu e totul, tocmai de aceea italienii au umblat mai mult la suspensii si la frane, iar cireasa de pe tort este look-ul sportiv, dar in acelasi timp foarte elegant.

    Sport GT S are o garda la sol mai mica cu 10 mm in fata si 25 in spate, arcurile sunt mult mai tari, in timp ce setul de jante de 20 ofera, prin prisma faptului ca sunt incaltate cu pneuri foarte late (245/35 in fata, 295/30 in spate), o stabilitate exemplara.

    Franele sunt opera celor de la Brembo, o combinatie foarte high-tech intre otel si aluminiu, care, se pare, rezista foarte bine la temperaturile ridicate rezultate din utilizarea sportiva.

    Caroseria n-a suferit modificari foarte evidente, dar vopseaua neagra speciala, ramele suprafetelor vitrate, impreuna cu evacuarile de aceeasi culoare sau cele cateva elemente decorative acoperite cu un crom mai inchis creeaza un efect optic desavarsit.

    La interior se remarca scaunele cu un suport lateral accentuat, tapiteria Alcantara, dar si o serie de panouri decorative din aluminiu/fibra de carbon.
    Vizualizari: 1025
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »