rss

Libanezii de la W Motors pregatesc doua supercaruri exotice

  1. 23/07/2012
  2. Tags: Supercar, W Motors
    Vezi toate fotografiile (6)

    Constructorul libanez W Motors se pregateste sa atace piata cu doua hypercaruri extrem de avansate din punct de vedere tehnic, asezonate cu diamante, platina si fibra de carbon. Noile Hyper-Sport si Super-Sport vor fi dezvaluite in ianuarie 2013 la Salonul Auto de la Qatar.

    Compania exotica cu sediul in Beirut a facut recent un anunt menit sa socheze industria auto. W Motors planuieste sa lanseze doua supercaruri descrise ca fiind "cele mai exclusive, mai luxoase si mai avansate din lume."

    Propunerile, denumite Hyper-Sport si Super-Sport, sunt construite de libanezi in colaborare cu parteneri precum Magna Steyr Torino, RUF Automobile si Studiotorino. Impreuna vor da nastere unei perechi de bolizi cum nu am mai vazut.

    Informatii privind modelul Super-Sport nu au fost inca publicate, iar in ceea ce priveste modelul Hyper-Sport, acesta va fi construit intr-un numar limitat de numai cinci unitati.

    Dupa cum au anuntat cei de la W Motors, acesta din urma va beneficia de o serie de elemente intalnite numai in universul supercarurilor excentrice: cadru din fibra de carbon, capota placata cu aur, diamante, chei din aur si platina, ecran cu afisare de tip holograma si multe altele.

    Mai mult decat atat, W Motors Hyper-Sport va fi propulsat de un motorbiturbo, cu sase cilindri, care produce nu mai putin de 750 Cai Putere. Beneficiind de aceste atribute, sportiva accelerea de la 0 la 100 km/h in numai 2,8 secunde si atinge o viteza maxima de 385 km/h.

    Cele doua modele vor fi prezentate oficial la Salonul Auto de la Qatar, care va avea loc in ianuarie 2013.

    Vizualizari: 1457
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »