rss

Lexus: update minor pentru gama 2009

 1. 08/09/2008
 2. Tags: facelift, IS, Lexus, LS 460
  Vezi toate fotografiile (1)

  Cu un ochi la adversarii traditionali, germanii, japonezii de la Lexus au pus sub lupa toate modelele pe care le comercializeaza in acest moment si au ajuns la concluzia ca aproape toate au nevoie de mici modificari pe ici, pe colo prin partile esentiale.

  Insotind un facelift ceva mai serios al mezinului IS, update-ul “de grup” va viza masinile editie 2009 si va include si minuscule cresteri de pret.

  Asadar, in afara de facelift-ul de substanta efectuat asupra lui IS (sistem de directie si suspensii revizuite, plus retusuri ale designului exterior si interior), marca de lux a grupului Toyota si-a mai indreptat atentia asupra lui GS, a carui versiune hibrid va avea un portbagaj mai mare cu 40% ca inainte (pana la 300 de litri).

  Intre timp, nava-amiral LS va combina puterea motorului V8 de pe LS 460 si LS 460 L cu siguranta oferita de tractiunea integrala (sistemul va avea la baza un diferential central Torsen), aceste masini urmand a fi dotate standard cu suspensie pneumatica adaptiva si directie activa.

  Cat despre acele minuscule cresteri de pret despre care aminteam ceva mai devreme, tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine “scorul” unui Lexus 2009 este sa adaugati la cel actual, in functie de modelul vizat, un procent cuprins intre 0,8 si 1,1%.

  Vizualizari: 1128
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.000 EUR, An: 2012, Kilometri: 169.000 detalii »

  Toate anunturile »