rss

Lexus IS-F la cura de slabire?

  1. 30/03/2007
  2. Tags: Lexus IS-F
    Vezi toate fotografiile (1)
    Voci din presa britanica anunta ca cel mai sportiv Lexus a intrat intr-o revizuire fortata de mutarile concurentei: inginerii niponi vor sa-l faca cat mai hardcore.

    S-a initiat o noua etapa, sub denumirea de Evo, in cadrul careia telul este ca IS-F sa devina un sedan lipsit de orice fel de compromisuri.

    Primele interventii vizeaza greutatea masinii, inamicul numarul unu al dinamicii adevarate. Ce-i drept, cele 1.600 de kg indreptatesc pe deplin aceste nazuinte, dar nu este exclus faptul ca si propulsorul V8 de 5 litri sa mai fie dopat un pic.

    Ne putem astepta ca stacheta sa fie ridicata cel putin la nivelul lui Audi RS4 sau BMW M3, ambele depasind bariera celor 400 de cai cu inca douazeci.

    Puristii, in schimb, afirma ca japonezii, mai degraba, ar trebui sa renunte la cutia automata cu opt rapoarte, in favoarea uneia manuale cu 6 sau secventiale cu 7.

    Insa, problema este, chiar daca nimeni de la Lexus nu vrea sa recunoasca, ca producatorul asiatic n-are, cel putin pentru moment, o cutie de acest fel capabila sa faca fata cuplului produs de agregatul V8.

    Lexus IS-F este programat sa apara in 2009
    Vizualizari: 1029