rss

Lexus IS “CC” vine in 2009

  1. 28/08/2008
  2. Tags: BMW , BMW, Coupe-Cabrio, IS, Lexus, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lexus nu vrea sa ii slabeasca pe nemti in nici un sector de piata, mai cu seama daca acel sector ofera o buna ocazie de a dovedi ca se pricep sa faca si masini cu sex-appeal.

    Bunaoara, in 2009, vom face cunostinta cu versiunea coupe-cabrio a lui IS, o masina ce va intra in concurenta directa cu BMW Serie 3 Cabrio si viitorul Mercedes CLK Cabrio.

    Cand masina va fi cu acoperisul sus, va semana destul de mult cu sedanul, ceea ce nu este tocmai un lucru rau; la o simpla apasare de buton insa isi va dezvalui (intr-un numar de secunde inca nespecificat) adevarata sa vocatie, pusa in valoare de soarele arzator al verii.

    Vor fi momentele in care nimeni nu va da prea mare importanta micii uzine de sub capota, dar noi ne facem datoria si va informam ca IS Coupe-Cabrio va imprumuta aproape sigur cele doua motoare pe benzina ale lui IS250, respectiv IS350 (probabil, in Europa, va fi disponibil si dieselul de pe IS220d).

    IS “CC” va debuta, se spune, chiar la NAIAS 2009, dupa care va ajunge, intr-un timp relativ scurt, si pe meleaguri europene.

    Deocamdata nu stim la ce sa ne asteptam in privinta pretului, dar colegii nostri din SUA anticipeaza ca versiunea entry-level ar putea porni de la 30.000 de $. Chilipir curat...

    Vizualizari: 876