rss

Lexus IS 250 Sports Concept, dezvaluit la Sydney

  1. 13/10/2008
  2. Tags: IS 250 Sports Concept, Lexus, Sydney, Toyota
    Vezi toate fotografiile (4)

    Lexus a demonstrat deja de ce este in stare diviza sa sport in momentul in care primii test-driveri si-au albit incheieturile la volanul lui IS-F, insa nu toata lumea este practicanta de sporturi extreme.

    Pe de alta parte, un sedan care merge binisor dar arata demential nu este tocmai de refuzat, asa ca, la Salonul Auto de la Sidney, marca de lux a lui Toyota a prezentat un IS ce promoveaza un pachetele sport a la AMG si quattro.

    Probabil nesiguri de efortul lor, japonezii l-au “gratulat” cu titulatura de concept, insa intentiile sunt clare: jantele de 19 inch, franele cu discuri perforate si ventialte actionate de etrieri cu sase pistonase in fata si patru in spate, trenul de rulare “gadilat” de Bilstein, spoilerul cu priza de aer marita si ambreiajul sport, sprijinit de prezenta unui schimbator cu tija mai scurta, vor fi disponibile la pachet oricui va decide sa plateasca o suma de bani mai mult sau mai putin consistenta.

    In alta ordine de idei, “conceptul” are sub capota motorul V6 de 2,5 litri cilindree, usor modificat astfel incat sa produca cu 1,5% mai multa putere. Putin, foarte putin...

    Vizualizari: 1205