rss

Lewis Hamilton are statuie la Madame Tussauds (cu video)

  1. 20/03/2009
  2. Tags: Formula 1, Lewis Hamilton, Madame Tussauds, McLaren
    Vezi toate fotografiile (5)

    O statuie in marime naturala care il infatiseaza pe campionul mondial en titre din Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a fost dezvelita la mijlocul acestei saptamani in Muzeul "Madame Tussauds" al figurilor de ceara din Londra.

    Pentru realizarea statuii, pilotul echipei McLaren-Mercedes, cel mai tanar campion al lumii din istoria F1, a participat anul trecut, cu cateva zile inainte de ultima cursa a sezonului, la o sedinta foto in cadrul careia i s-au luat 300 de masuri astfel incat opera de arta sa fie realizata cat mai bine. Costul total al statuii se ridica la 230.000 de dolari.

    Alte fotografii aici

    Statuia din ceara, la realizarea careia a lucrat timp de sase luni o echipa formata din 12 sculptori si artisti, il infatiseaza pe Hamilton imbracat in combinezonul si incaltat cu snickerii de cursa, tinand in mana dreapta casca de culoare galbena, iar in cea stanga manusile.

    In celebrul muzeu al figurilor de ceara mai au statui si alti fosti piloti de Formula 1, regretatul Ayrton Senna, Michael Schumacher si Nigel Mansell, precum si alti sportivi de marca ai lumii, precum fostul mare boxer Muhammad Ali, fotbalistul David Beckham, ciclistul Lance Armstrong, tenismanul Andy Murray si rugbystul Jonny Wilkinson.

     

    Vizualizari: 926