rss

LeMans: Desi a fost in pole, Peugeot n-a batut Audi

  1. 17/06/2007
  2. Tags: Lemans
    Vezi toate fotografiile (1)
    Masinile Peugeot, revenite la LeMans dupa 14 ani, au mers excelent in antrenamente si calificari. Intr-o cursa de anduranta, mai ales de 24 de ore, ai nevoie de constanta, fiabilitate si noroc. Iar aceste atuuri au fost in tabara Audi la editia cu numarul 75 a celei mai celebre curse de 24 de ore, constructorul german adjudecandu-si victoria.

    Audi a profitat din plin de faptul ca a avut trei masini la start si, pana la urma, si-a adjudecat al 7-lea succes in ultimii 8 ani gratie echipajului Marco Werner/ Emanuele Pirro/ Frank Biela. Celelalte masini ale constructorului german au abandonat.

    Peugeot a trebuit sa se multumeasca doar cu pozitia secunda, adusa de trioul Bourdais/ Lamy/ Sarrazin, in timp ce a doua masina, cu care Villeneuve spera sa devina al doilea pilot, dupa Graham Hill, care-si trece in cont tripla titlu mondial F1, victorie la Indianapolis si succes la LeMans, a aboandonat din pricina unor probleme la motor.

    A treia si a patra pozitie au revenit masinilor Pescarolo Judd (Collard/ Boullion/ Dumas, respectiv Barbosa/ Hall/ Short).
    Vizualizari: 782
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »