rss

Laptop Acer/BMW

  1. 13/05/2007
  2. Tags: BMW , Acer, BMW, Laptop
    Vezi toate fotografiile (1)
    In industria IT moderna sunt la moda parteneriatele exotice. Ferrari a fost printre pionieri, apoi Lamborghini a intrat si el in joc, iar mai recent i-am vazut pe Koenigsegg si Maybach luand si ei parte la “trend”.

    De teama sa nu iasa din schema, se pare ca BMW s-a “imprietenit” cu Acer, urmand sa lanseze foarte curand propria gama de notebook-uri “bavareze”.

    Parteneriatul este insa destul de straniu, din moment de Acer produce laptpuri pentru Ferrari si este si sponsor al echipei italiene de curse. Potrivit unor surse neoficiale, se pare ca laptopurile BMW se vor “strecura” in nisa de pret de sub cele ale lui Ferrari.

    Bazate pe seria Acer Aspire, echipamentele BMW vor dispune de elemente extra de design, pentru care Acer insista sa spuna ca doritorii nu vor plati sume suplimentare.

    Clientii vor putea alege intre procesoare Intel Santa Rosa sau AMD si o unitate HD-DVD, iar laptopurile vor fi dotate cu toate gadgeturile inclusiv ecrane de 17 inch, WiFi, sunet surround si HDMI.

    Mai mult, in loc sa ofere doar unul sau doua modele, sursele declara ca gama Acer-BMW ar putea fi constituita din 40 de configuratii diferite
    Vizualizari: 943
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »