rss

Land Rover va lansa Grand Evoque

  1. 21/06/2011
  2. Tags: evoque, Land Rover, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Land Rover ar putea completa gama Range Rover cu un nou membru care se va situa intre recentul Evoque si Range Rover Sport. Denumit Grand Evoque, modelul va alinia trendului SUV-urilor Coupe, aflat in plin expansiune.

    Viitorul Range Rover Grand Evoque va veni cu un plus de spatiu comparativ cu fratele mai mic, Evoque, si la un pret mai mic decat Range Rover Sport. Potrivit casei auto, modelul va oferi o solutie celor care cauta un SUV accesibil de oras.

    Autoturismul va fi construit pe platforma LR-MS, bazata la randul sau pe platforma Ford EUCD, pe care este dezvoltat Freelander. In urma modificarilor realizate de inginerii Land Rover, Grand Evoque va creste cu aproximativ 30 cm in lungime si va asigura un plus de spatiu pentru pasageri si pentru bagaje.

    SUV-ul va fi oferit atat cu tractiune integrala, cat si tractiune fata si va imparti gama de motorizari cu Range Rover Evoque. Astfel, vor fi disponibile unitatile cu patru cilindri, de 2,0 litri pe benzina si turbodiesel de 2,2 litri.

    Mai mult decat atat, modelul ar putea reprezenta punctul de pornire al viitorului SUV anuntat de Jaguar. Daca aceste zvonuri se vor adeveri, cele doua masini vor fi construite la aceeazi uzina.


    Vizualizari: 2804