rss

Land Rover LRX sigur va fi produs in serie

  1. 20/03/2008
  2. Tags: Freelander sport, Land rover lrx
    Vezi toate fotografiile (4)

    Viitorul exuberantului concept nu era 100% sigur, chiar daca oficialii companiei au declarat ca un eventual model de serie va avea un interior foarte apropiat de cel prezentat cu mare fast la Detroit si Geneva.
    Insa cateva prototipuri au fost deja surprinse in timpul unor teste, astfel ca LRX cu siguranta va prinde productia de serie, probabil sub denumirea de Freelander Sport.
    Cea mai mare schimbare tine de numarul usilor: LRX are doar doua (si, Doamne, cat de bine ii stau...), dar masinile spionate aveau in mod clar patru. Asta nu inseamna ca o versiune coupe nu va fi disponibila mai tarziu.
    Freelander Sport, cel mai probabil, va aparea in 2010 si va fi mai mult un crossover, decat un SUV in toata regula, accentul cazand pe performantele dinamice excelente. Cu toate acestea, spun analistii, un sistem de tractiune integrala eficient va fi prezent.
    Mai notam ca inaltimea masinii va fi mai mare pentru ca spatiul interior sa fie cel putin in media clasei, iar calitatea finisajelor va fi excelenta, avand in vedere ca va avea de luptat cu Audi Q5 si BMW X1.
    Pe langa motorizarile clasice, Freelander Sport va fi disponibil si cu o propulsie hibrida.

    Pentru o galerie foto completa dati click aici .

     

    Vizualizari: 1139