rss

Lamborghini Reventon Roadster?

  1. 28/03/2009
  2. Tags: Lamborghini, Reventon, Reventon Roadster, Roadster
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cu vanzari din ce in ce mai slabe din cauza crizei mondiale si cu proiectul Estoque pus momentan in asteptare, Lamborghini cauta surse de venit in alta parte. Si cea mai la indemana solutie este... o versiune roadster a lui Reventon.

    Informatia este cu titlul de zvon, dar, cum bine se spune pe la noi, niciodata nu iese fum fara foc. Iar un sambure de adevar ar putea fi, daca ne gandim ca italienii nu au nevoie de cine stie ce investitii pentru asamblarea lui Reventon Roadster. Multe elemente ar fi preluate de la coupe si multe solutii tehnice ar putea fi imprumutate de la Murcielago LP650-4 Roadster.

    In ceea ce priveste motorul, unitatea de 670 CP de sub capota lui Murcielago LP 670-4 SV ar fi tocmai potrivita pentru un cabrio care se adreseaza bogatilor mapamondului.

    In timp ce coupe-ul Lamborghini Reventon a fost fabricat in 20 de exemplare, roadster-ul ar urma sa fie mult mai exclusivist, doar noua unitati urmand sa vada lumina zilei, fiecare dintre acestea purtand un pret de circa 1,2 milioane euro.
    Vizualizari: 1461