rss

Lamborghini prezinta teaser cu un model nou

  1. 17/09/2008
  2. Tags: Lamborghini, Teaser
    Vezi toate fotografiile (1)


    Producatorul italian a dat publicitatii un teaser cu un model misterios si un slogan interesant: “Nu este doar un Lamborghini nou, este o lume noua”. Evacuarea si difuzorul, vizibile in poza, apartin in mod clar unui supercar, iar un slogan atat de optimist chiar ar putea ascunde ceva cu adevarat spectaculos.

    Noul model va fi dezvelit la Salonul Auto de la Paris si a incins serios spiritele, care vor fi potolite pe 1 octombrie cand Lamborghini va da publicitatii noi poze si mai multe detalii.

    Pana atunci toata lumea speculeaza. Unele voci sustin ca ar fi vorba de versiunea cu tractiune spate a lui Gallardo LP560-4, dar aceasta n-ar trebui sa difere prea mult de cea integrala.

    Altii cred ca este vorba despre un nou Murcielago, dar parerea lor este infirmata de cateva variante anuntate pe baza celui curent, care, astfel, sigur va mai ramane in productie cativa ani.

    O posibilitate cat de cat certa ar fi chiar una dintre aceste versiuni de Murcielago, si anume SV-ul. Dar atunci slogan-ul pare exagerat, deci, pana la urma, cel mai sigur e sa asteptam.
    Vizualizari: 1690