rss

Lamborghini ne incanta cu exoticele Murciélago LP 640 si Gallardo LP 560-4

  1. 12/01/2009
  2. Tags: Gallardo LP 560-4, Lamborghini, Murciélago LP 640
    Vezi toate fotografiile (7)
     

    Pentru galerie foto click aici 

    In timp ce rivalul sau Ferrari a decis sa renunte la Salonul Auto de la Detroit, Lamborghini a profitat de ocazie ca fiind singurul italian exotic. Astfel, constructorul "cizmei" a prezentat doua noi versiuni exclusive: Murciélago LP 640 si Gallardo LP 560-4.

    Ambele supercar-uri sunt extrem de personalizate, nuanta caroseriei fiind de un albastru mat ce asigura “atat eleganta si rafinament, cat si dinamism si putere”. Pachetul de optiuni Ad Personam mai include trei nuante: negru mat Nero Nemesisa, alb mat Bianco Canopus si cafeniu mat denumit Marrone Apus.

    Gallardo LP560-4 prezinta la interior tapiterie neagra Nero Perseus, cusaturi in relief prezente pe linia volanului, a scaunelor si a cotierelor. Prezenta fibrei da carbon completeaza aspectul exclusivist la interior, iar la exterior rotile sunt infrumusetate datorita nuantei negrului lucios Callisto.

    Lamborghini Murciélago LP 640 este intru-totul invaluit in tapiterie Alcantara, iar nelipsita fibra de carbon se regaseste pe consola centrala, pe volan si pe portiere. La exterior, negrul rotilor face nota contrastanta cu albastrul caroseriei.

    Desigur ca aceste doua exemplare sunt doar un mic esantion al optiunilor disponibile in cadrul pachetului de personalizari Ad Personam, singurul factor care te-ar putea limita fiind marimea portofelului.


     



     

    Vizualizari: 1519