rss

Lamborghini Gallardo de la IMSA

  1. 24/02/2009
  2. Tags: Gallardo, Imsa, Lamborghini, Tuning
    Vezi toate fotografiile (1)


    Ce imbunatatiri, fie ele de ordin estetic sau tehnic, mai poti aduce unui supercar precum Lamborghini Gallardo LP 560? Ei bine, raspunsul vine de la IMSA, tunerul  german care tocmai a lansat un nou kit aerodinamic pentru bolidul italian.

    Modificarile includ un bumper fata redesenat, cu guri de aer largite si o mica aripioara aerodinamica in partea centrala, care aminteste de spoilerul lui Ferrari Enzo. Au fost modificate si dimensiunile pasajelor rotilor, astfel incat Lamborghini Gallardo LP 560 poate fi echipat acum cu anvelope mai late, pentru o aderenta mai buna, in timp ce in bara spate a fost incorporat un difuzor de aer.

    Pragurile laterale au suferit una dintre cele mai importante modificari aduse aerodinamicii, ele preluand acum fluxul de aer si directionandu-l pe langa masina pentru un plus de apasare aerodinamica la viteze mari.

    Prin realizarea acestui kit, cei de la IMSA au urmarit imbunatatirea atat a performantelor estetice, cat si dinamice, dorind sa reaminteasca potentialilor clienti de manevrabilitatea legendarelor modele GTV
    Vizualizari: 1166