rss

Lamborghini Embolado Concept: Great balls of fire

  1. 10/10/2007
Daca aveati impresia ca Lamborghini Reventon va ramane o creatie singulara in ceea ce priveste exprimarea nonconformismului si masculinitatii marcii italiene, atunci sa stiti ca ati tras departe de tinta, asa cum va dovedeste acest concept numit Embolado.

Masina din imagini ar putea chiar indica viitorul de design al companiei din Sant’Agata, desi, pana in acest moment, nimic nu este oficial.

Embolado a fost creat de studentul italian Luca Serafini si are la baza o idee inspirat de festivalul spaniol Toro Embolado (intr-o traducere aproximativa “Tauri cu bile”), in care bile cufundate in material inflamabil sunt atasate de coarnele taurilor si apoi aprinse, iar animalul este apoi eliberat pentru a colinda strazile.

“Alegerea numelui a fost primul pas catre crearea acestui concept”, a mentionat Serafini, care
si-a completat opera cu o versiune Superleggera a masinii, inspirata de liniile lui Gallardo Superleggera.  

Embolado este o consecinta directa a visului lui Serafini de a lucra la Lamborghini, insa italianul nu este strain de acest gen de proiecte, el fiind responsabil si de o propunere de design pentru viitorul Ferrari Dino.

Indiferent al cui fan este cu adevarat, ne-ar placea sa vedem asa ceva pe strazi. Chiar daca n-am apuca niciodata sa conducem unul.
Vizualizari: 893