rss

Lambo Gallardo LP560 de la IMSA

  1. 14/07/2008
  2. Tags: Gallardo, Gallardo lp560, Imsa
    Vezi toate fotografiile (5)

    Prezentat in premiera mondial in primavara, la Salonul Auto de la Geneva, noul Lamborghini LP560 este propulsat de un motor V10 de 5,2 litri, care dezvolta 560 de cai-putere, si este echipat de sistemul de tractiune integrala 4WD Viscous Traction.

    Tunerul german IMSA, ai carui ingineri sunt specialisti in prepararea modelelor Lamborghini si Audi, au lansat un nou kit sport pentru Gallardo LP560, devenind astfel primii tuneri care aduc modificari modelului dezvelit la show-ul helvet.

    Cea mai importanta modificare se regaseste sub capota, acolo unde au fost ascunsi inca 24 de "cai", gratie tuningului realizat la ECU, precum si la sistemul de admisie. Astfel, puterea maxima este acum de 584 CP.

    Majoritatea schimbarilor sunt discrete si placute, ceea ce este dificil de realizat pe un model legendar asa cum este Gallardo. S-a umblat in special la partea mecanica, desi nemtii au inlocuit eleronul spate de serie cu unul nou din fibra de carbon. De asemenea, se remarca noile jante din aliaj cu spite negre.

    Cei de la IMSA au montat si noi suspensii pentru a aduce un plus la capitolul manevrabilitate, precum si un nou sistem de evacuare care permite cresterea performantelor si al sound-ului incredibil al motorului.

    Inca nu au fost dezvaluite detalii referitoare la preturile acestui model Gallardo LP560.

    Vizualizari: 922
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »