rss

Laguna 3 Coupe, in Romania din aprilie 2009

  1. 02/09/2008
  2. Tags: Laguna, Laguna Coupe, Megane, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)


    Cea de-a treia generatie a modelului Renault Laguna a fost lansata in Romania in luna martie a acestui an, insa deocamdata limuzina franceza este disponibila in doar doua versiuni de caroserie, sedan si estate (break), si patru motorizari, preturile de plecare fiind cuprinse intre 17.900 si 25.900 de euro.

    Pentru fanii modelelor cu doua usi asteptarea va lua sfarsit in aprilie anul viitor, luna in care isi va face aparitia si in showroom-urile de pe la noi versiunea coupe, anunta Renault Romania. Sosirea coupe-ului Laguna 3 pe piata romaneasca va prefigura, sustine directorul de marketing al Renault Romania, Rafael Treguer citat de Mediafax, lansarea celei de-a treia generatii Megane in tara noastra.

    Oficialul Renault nu a specificat o data exacta pentru lansarea lui Megane 3, insa a precizat ca la Salonul Auto de la Paris, ce va avea loc la inceputul lunii octombrie, vor fi prezentate variantele cu trei si cinci usi ale modelului.

    Preturile, atat pentru Laguna 3 Coupe, cat si pentru Megane 3, vor fi comunicate in apropierea momentului lansarii fiecarui model.
    Vizualizari: 1894