rss

Lada Project C intra pe ultima suta de metri

  1. 03/09/2007
  2. Tags: Lada, Project C
    Vezi toate fotografiile (2)
    La salonul auto de la Geneva, constructorul rus a prezentat un concept car suficient de aratos pentru a putea fi vandut pe orice piata din Europa, botezat Project C si desemnat sa anunte o intrega gama de vehicule noi (de la sedan la SUV, ganditi-va la orice).

    Acum insa, olandezii de la autoblog.nl au pus mana pe cateva fotografii noi cu ceea ce pare a fi o posibila versiune de serie a prototipului de la Geneva, ce demonstreaza, la randul ei, un salt urias facut de rusi in materie de design.

    Desi din anumite unghiuri seamana izbitor de mult cu un Chevrolet Aveo, masina propusa de Lada pare sa se muleze perfect pe gusturile europenilor (in special pe cele ale esticilor), propunand o caroserie in trei volume bine proportionata, cu un portbagaj care probabil va fi adorat de orice familist dezgustat de break-uri.

    Sigur, unii vor regreta ca masina nu arata nici pe departe la fel de bine ca si conceptul, insa rusii mai indulcesc putin preparatul anunatnd ca modelul de serie va putea fi echipat cu aproape toate tehnologiile inglobate de o masina de secolul XXI, precum ABS, ESP, asistenta la franare, faruri cu xenon si oglinzi retrovizoare incalzite.

    Propulsia masinilor va fi asigurata de o gama de motoare cu cilindreea cuprinsa intre 1,6 si doi litri, iar primele vehicule vor iesi pe portile uzinei din Oberwaltersdorf din Austria undeva prin 2009.
    Vizualizari: 881