rss

LA Auto Show: Mercury a prezentat noul Milan

  1. 19/11/2008
  2. Tags: Ford, Fusion, Mercury, Milan
    Vezi toate fotografiile (6)

    Ford incearca din rasputeri sa faca fata crizei economice din Statele Unite inclusiv cu o prezenta cat de cat convingatoare la Salonul Auto de la Los Angeles – locul ales pentru dezvelirea facelift-ului la Ford Fusion si premiera noului Mercury Milan.

    Cele doua masini sunt virtual identice din punct de vedere tehnic, exceptand designul si... micile exceptii care conteaza.

    In privinta primului aspect, Milan mizeaza pe un look ceva mai conservator, potrivit gusturilor clientelei Mercury: zona frontala dominata de calandrul cromat enorm, flancat de o pereche de faruri dezvoltate pe verticala, plus linia “solida” a profilului inspira caracter premium si un ansamblu mecanic de incredere, puncte cheie in target-ul consumatorilor de peste 40 de ani cu o situatie materiala buna.

    Apoi, gama de motoare este diferita de cea a lui Fusion: daca modelul Ford pune la dispozitie si un V6 de 3,5 litri si 265 CP (rezervat versiunii Sport), Mercury Milan nu are asa ceva in oferta, propunand doar un motor cu patru cilindri de 2,5 litri cu 175 CP si un V6 de trei litri cu 240 CP.

    Pe langa acestea, Milan va oferi si o motorizare hibrida – identica cu cea a lui Fusion –, ce va putea permite masinii sa functioneze inclusiv in modul all-electric.

    Vizualizari: 1216