rss

Kyle Busch ia in considerare si Formula 1

  1. 28/02/2009
  2. Tags: Busch, Formula 1
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kyle Busch, pilot-vedeta la NASCAR, spune c? ar dori sa incerce sa alerge in Formula 1, speculatii cum ca este un posibil candidat la functia de pilot al echipei USF 1 existand deja.

     

    Tanarul de 23 de ani, care alearga pentru Joe Gibbs in Cupa Racing Sprint, a fost unul dintre multii piloti americani men?ionati de c?tre Peter Windsor martea trecuta in timpul lansarii echipei USF1 in Charlotte.

     

    Busch recunoaste ca ar vrea sa aiba sansa sa piloteze o masina de Formula 1 intr-o zi pentru a vedea daca are cu adevarat un viitor in curse, dincolo de NASCAR. “Din fericire voi avea ocazia sa conduc una zilele acestea si voi vedea daca ma pricep”, a declarat americanul.

     

    Cu toate acestea, Busch considera ca nu este inca vremea pentru el sa paraseasca NASCAR pentru un eventual viitor in Formula 1. Mai intai vrea sa devina campion in competitia Sprint Cup, unde ar vrea sa se intoarca si dupa ce incearca Formula 1.

     

    Busch trebuia sa participe la un antrenament cu monopostul Toyota iarna trecuta in Japonia, dar acesta a coincis cu ceremonia de decernare a premiilor Nationwide, de la care n-a putut lipsi.

    Vizualizari: 708