rss

Kit Techart pentru Porsche 911 Turbo

  1. 30/10/2008
  2. Tags: 911, Porsche, TechArt, Tuning, Turbo
    Vezi toate fotografiile (4)


    GTstreet R este un nume care va fi adorat de fanaticii jocurilor tip NFS sau GranTurismo, insa sa nu credeti ca imblanzirea acestui Porsche 911 Turbo este o joaca de copii: magia inginerilor de la Techart si-a intrat din nou in rol si, din cei 3,6 litri ai motorului boxer twin-turbo, nemtii au obtinut 660 CP – cu 180 CP mai mult ca in serie.

    Plusul se datoreaza in mare masura instalarii unor turbocompresoare mai mari, insa modificarile de natura tehnica nu s-au oprit aici: galeria de admisie, intercooler-ele si evacuarea au fost revizuite pentru ca bolidul sa ajunga la 100 km/h in 3,4 secunde (3,5 secunde cu cutia manuala) si la o viteza maxima de 344 km/h.

    Pentru a tine masina lipita de sosea indiferent de ceea ce indica acul vitezometrului, cei de la Techart au testat in tunelul aerodinamic si modificat in consecinta designul caroseriei, poate cea mai evidenta schimbare fiind impozantul eleron din fibra de carbon ce adauga inca 10 kg de forta deportanta pe puntea spate.

    Si nu va ganditi ca germanii s-au zgarcit cu pretiosul material: din el s-au mai confectionat capota, farurile, pragurile laterale si bara de protectie spate. Intr-adevar, un candidat pentru NFS Carbon...

     

    Vizualizari: 987