rss

Kit aerodinamic pentru Porsche Cayman

  1. 27/02/2007
  2. Tags: Aerokit, Porsche Cayman
    Vezi toate fotografiile (2)
    Constructorul din Zuffenhausen a inceput distributia kit-urilor aerodinamice pentru coupe-urile Cayman si Cayman S, denumite Aerokit.

    Acesta consta in aplice pentru spoilerul fata si intr-un eleron spate nu foarte discret, dar eficient in vederea efectului deportant.

    Desenat de inginerii de la centrul de dezvoltare Porsche din Weissach, pachetul aerodinamic il va face pe Cayman si mai dinamic, dar si mai aratos.

    Cel putin acum, „buzele” aplicate in fata evidentiaza mai clar prizele de aer, in timp ce eleronul arata ca esti pus pe fapte mari cand stai la semafor.

    Ele insa reduc sensibil efectul de portanta pe ambele punti ale masinii, imbunatatind stabilitatea la viteze mari (tunelul de vant Porsche nu prea obisnuieste sa minta).

    Germanii au mare incredere in succesul lui Aerokit, altfel nu prea se explica pretul destul de piperat al acestuia: 3.500 de euro, adica aproape 6% din pretul unui Cayman S.

    Pachetul va putea fi comandat prin intermediul programului Porsche Exclusiv in Germania, dar va fi disponibil si pentru clientii din alte tari, acestia urmand a plati doar 2.950 de euro.
    Vizualizari: 903