rss

Kia VG Concept, dezvaluit inainte de Seul

  1. 30/03/2009
  2. Tags: Forte LPI, Kia, KND-5, Sorento, VG Concept
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul coreean a dezvaluit o prima fotografie cu noul sau concept Kia VG (KND-5) care va fi prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Seul care isi va deschide portile pe 3 aprilie alaturi de noul Kia Sorento si de hibridul Forte LPI.

    Oficialii Kia au fost zgarciti in ceea ce priveste informatiile despre acest prototip, care prefigureaza viitorul sedan de clasa medie de la Kia. Ceea ce se stie este faptul ca show-car-ul va avea roti de 20 de inch, blocurile optice incorporeaza LED-uri, tehnologie care se regaseste si la nivelul ogliznilor exterioare, iar plafonul plonjat catre spate este integral din sticla.

    Kia VG Concept este construit pe o platforma tehnica complet noua cu tractiune fata si ampatament de 2.845 mm, fiind similar ca dimensiuni cu actualul Kia Amanti, masurand 4.945 mm in lungime, 1.850 mm in latime si 1.475 mm in inaltime. Dar, probabil cea mai importanta informatie despre acest concept este cea legata de motor care, potrivit coreenilor, este un Lambda V6 de 3,5 litri.

    Desenat sub indrumarea lui Petre Schreyer, Kia VG Concept prefigureaza viitorul sedan care va aparea in 2010 si care va fi construit pe aceeasi platforma FWD ca noul Hyundai Azera. Modelul de serie va fi lansat pe piata din Coreea de Sud in luna septembrie

    Vizualizari: 981
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »