rss

Kia schimba denumirea aplicatiei si sistemului telematic in Kia Connect

  1. 02/10/2021
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia a dezvaluit noul nume al sistemului si aplicatiei telematice high-tech din masinile sale - Kia Connect. Cunoscut anterior ca UVO Connect, Kia Connect face condusul o experienta mai usoara si mai intuitiva cu o serie de caracteristici concepute pentru a imbunatati conectivitatea automobilului, functionalitatea si controlul utilizatorului.
    Jason Jeong, presedinte al Kia Europe si Kia Connect, a comentat: "Prin redenumirea sistemului nostru telematic de la bord si a aplicatiei in Kia Connect, aratam clar clientilor ca functionalitatile sale sunt acolo pentru a oferi o conexiune perfecta intre proprietar, automobil si mediu. Profitand de suita cuprinzatoare de tehnologii Kia Connect, clientii se pot astepta la calatorii mai putin stresante ca niciodata."
    Suita de tehnologii integrate ale sistemului Kia Connect poate fi accesata prin intermediul ecranului tactil central al automobilelor. Functiile includ "Navigatia online", un serviciu care se bazeaza pe date in timp real si istorice din trafic, furnizate pe baza sistemului "on cloud", pentru a estima mai precis nivelul de trafic, oferind clientilor o imagine de incredere si exacta a timpilor de calatorie si a orei estimate de sosire la destinatie.
    De asemenea, utilizatorii pot accesa Kia Connect Live Services, o suita de functii care utilizeaza o gama mai larga a celor mai buni furnizori de date, oferind clientilor informatii mai precise. in loc sa fie limitat la un singur furnizor de date, Kia Connect Live Services reuneste date de la o serie de furnizori specializati in oferirea de informatii despre trafic, disponibilitatea locurilor de parcare si costurile aferente, locatiile si preturile pentru statiile de alimentare si punctele de incarcare EV, prognozele meteo, cautarea online a punctelor de interes si informatii despre camerele-radar (datele de localizare a radarelor depind de piata specifica).
    Aplicatia Kia Connect permite utilizatorilor sa acceseze de la distanta informatii despre automobil prin intermediul smartphone-ului lor, cum ar fi date si statistici de calatorie, locatia automobilului si starea blocarii acestuia. Proprietarii de automobile electrice pot folosi aplicatia pentru a seta climatizarea, pentru a vizualiza starea de incarcare a automobilului lor, pentru a planifica programele de incarcare inteligente si pentru a verifica autonomia pe baza nivelului de incarcare disponibil. De asemenea, utilizatorii pot verifica si modifica setarile automobilului direct de pe smartphone, inclusiv preferintele de navigare, radio si Bluetooth. LA pornirea masinii, clientii sunt intampinati automat cu setarile lor preferate, economisind timp si facand fiecare calatorie mai placuta.
    De asemenea, utilizatorii pot accesa functiile "last mile navigation" si "valet parking mode" prin intermediul aplicatiei Kia Connect. Functia ‘last mile navigation’ ii ajuta pe clienti sa navigheze catre destinatia finala prin intermediul smartphone-ului odata ce masina lor este parcata folosind Google Maps sau indrumarea oferita prin realitatea augmentata (AR - augmented reality). Clientii pot folosi aplicatia pentru a naviga de la locatia curenta la locatia masinii lor parcate. Functia "Valet Parking Mode" le permite clientilor sa isi monitorizeze automobilul de la distanta atunci cand este condus de altcineva, oferind o liniste sufleteasca suplimentara.
    Sistemul Kia Connect va fi lansat in gama europeana Kia in lunile urmatoare, in timp ce aplicatia Kia Connect va fi disponibila pentru descarcare online in Google Play si Apple App.

    Vizualizari: 1040