rss

KIA Pro-cee’d: imagini oficiale

  1. 26/07/2007
  2. Tags: KIA Pro-cee’d
    Vezi toate fotografiile (1)
    Coreenii au eliberat prima fotografie oficiala cu versiunea in trei usi a hatch-ului compact cee’d, ce va fi prezentata cu ocazia salonului auto de la Frankfurt din acest an.

    Botezata Pro-cee’d, masina este practic o versiune de serie a conceptului Pro_cee’d de la Paris 2006 si este programata sa apara in curtile dealerilor la inceputul anului viitor.

    Desenata de echipa de design europeana a celor de la KIA sub bagheta lui Peter Schereyer, compacta in trei usi este mai lunga, mai lata si mai joasa decat versiunea in cinci usi, dand nastere unui ansamblu foarte bine proportionat, chiar sexy.

    Intre timp linia mediana puternic reliefata inspira soliditatea atat de ceruta de clientela europeana, iar bosajele pronuntate, umplute de roti cu jante generos dimensionate, pluseaza la capitolul sportivitate. Acest ultim aspect nu va fi sustinut insa 100%, clientii urmand sa se multumeasca intr-o prima instanta cu doua motoare cuminti pe benzina, de 1,4 si 1,6 litri, si cu un diesel de 1,6 litri.

    Ceva mai tarziu, este posibil ca asiaticii sa ofere si un model demn de titulatura de “hot-hatch”, care sa le ofere celebrilor Golf GTi si Focus ST una dintre cele mai mari surprize ale vietii lor.
    Vizualizari: 995