rss

Kia Niro si Kia EV6 GT sunt in topul celor 3 finaliste ale premiilor „Masina anului 2023 in lume”

  1. 01/04/2023
    Vezi toate fotografiile (2)

    Doua modele Kia au fost selectate in topul celor trei finaliste in doua categorii pentru premiile „World Car Awards 2023” („Masina anului 2023 in lume”). Kia Niro a castigat o pozitie printre cele trei finaliste in categoria „World Car of the Year”, in timp ce Kia EV6 GT a fost desemnat finalista la categoria „World Performance Car”.
    Recunoasterea vine din partea unui juriu format din 100 de jurnalisti auto internationali prestigiosi, reprezentand 32 de tari, care au evaluat o gama larga de automobile din intreaga lume.
    Kia Niro, un candidat la titlul prestigios „World Car of the Year”, aduce mobilitatea sustenabila la un nou nivel cu caracteristicile sale inovatoare si tehnologia usor de utilizat. Potentiala victorie a modelului Kia Niro in acest an ar fi o alta realizare semnificativa pentru Kia, incadrandu-se in aceeasi categorie cu victoria modelului Kia Telluride in 2020.
    Kia EV6 GT, in top trei al finalistelor categoriei „World Performance Car”, se mandreste cu o acceleratie impresionanta de la cei 585 cai putere, combinata cu o autonomie extinsa si un interior spatios, toate ambalate intr-un design elegant si sofisticat. Kia EV6, care este baza pentru modelul EV6 GT, a facut deja istorie datorita primirii a doua premii foarte apreciate: „2022 European Car of the Year” (Masina anului 2022 in Europa) si „2023 North American Utility Vehicle of the Year” (Vehiculul utilitar al anului 2023 in America de Nord).
    Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii de premiere transmisa live la Salonul Auto International de la New York 2023, pe 5 aprilie 2023.

    Vizualizari: 726