rss

KIA KND-4 se arata la Seul

  1. 06/04/2007
  2. Tags: KIA KND-4
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cei doi fabricanti asiatici par intelesi intre ei cand vine vorba de prezentarea unor concept-car-uri: Hyundai isi dovedeste maiestria in crearea masinilor sport, in timp ce KIA alege sa arate cat de bine se pricepe in sectorul greilor 4x4.

    La salonul organizat pe teren propriu, numarul doi coreean i-a raspuns „rivalului” cu un tot-teren numit KND-4.

    Numele vine de la KIA Namyang Design Centre, locul unde s-au definitivat formele acestui SUV, iar liniile masinii dau cateva indicii asupra viitoarelor directii de design pe care le vor aborda coreenii in viitor.

    Bineinteles, va trebui sa excludeti din ecuatie jantele de 20 de inch, prezenta celor (doar) trei usi, interiorul aproape finisat in metal natur si tehnologia de ultima ora (spre exemplu, habitaclul este luminat cu diode ce emit lumina organicaAMOLED), dar este posbil ideea liniei mediane foarte inalte sau a partii frontale a la Honda Accord sa figureze candva in planurile unor modele de serie.

    Ca propulsie, masina foloseste insa un motor „cu pistoanele pe pamant”: un diesel de 2,2 litri, ce-si transmite puterea catre toate cele patru roti via un sistem de transfer dezvoltat in-house de KIA (cuplul se duce catre rotile cu cea mai buna tractiune).

    Unele lucruri nu se schimba...
    Vizualizari: 809