rss

KIA EV6 GT, incoronata 2023 World Performance Car

  1. 30/04/2023
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia a obtinut un rezultat remarcabil la premiile World Car Awards din acest an, EV6 GT fiind incoronata World Performance Car 2023.
    Anuntata la o ceremonie de decernare a premiilor din cadrul Salonului Auto International de la New York, recunoasterea a venit din partea unui juriu format din 100 de jurnalisti auto internationali prestigiosi, care reprezinta 32 de tari.
    Dupa ce a evaluat o gama larga de automobile din intreaga lume, recunoasterea de catre juriu a automobilelor Kia serveste drept validare suplimentara a dedicarii marcii in a produce solutii inovatoare de mobilitate de care sa beneficieze societatea, in conformitate cu conceptul sau „Miscarea care inspira”.
    Vorbind despre premiu, presedintele si CEO-ul Kia Corporation, Ho Sung Song a spus: „A fi recunoscut in acest fel de catre juriul World Car Awards este o onoare extraordinara. Pe masura ce Kia se transforma pentru a deveni un lider in furnizarea de solutii sustenabile la nivel mondial, vom face tot posibilul pentru a crea automobile care ofera un caracter practic exceptional, inspirand in acelasi timp clientii prin ingeniozitatea, tehnologia si designul lor. Aceasta distinctie prestigioasa ofera o confirmare suplimentara a succesului strategiei noastre.”
    Castigand ravnitul premiu “World Performance Car 2023” Kia EV6 GT are la baza oferta exceptionala a modelului standard, care a fost deja premiat cu titlurile ”Masina anului 2022” si „Vehiculul utilitar al anului in America de Nord in 2023”, pe langa alte premii distinse.
    Puterea combinata de 430 kW (585 CP), ce permite un timp de accelerare de la 0-100 km/h in 3,5 secunde si o viteza maxima de 260 km/h, autonomia extinsa a modelului EV6 GT 100% electric, interiorul spatios si designul sofisticat au invins concurenta acerba din partea masinilor sport traditionale cu motor pe benzina.
    Designul modelului EV6 GT este in concordanta cu noua directie a marcii Kia, care subliniaza ca miscarea sta la baza dezvoltarii umane, permitand oamenilor sa vada locuri noi, sa construiasca noi relatii si sa aiba experiente noi. Kia incearca sa ofere clientilor posibilitatea de a realiza aceste conexiuni prin furnizarea de produse captivante, spatii inovatoare in masina, servicii convenabile care ii inspira pe clienti si timp liber pentru ca acestia sa desfasoare activitatile care le plac cel mai mult.

    Vizualizari: 871