rss

Kia EV6 – O experienta holistica si intiuitiva la bord pentru a oferi inspiratie in fiecare calatorie

  1. 16/05/2021
    Vezi toate fotografiile (3)

    Noul Kia EV6 introduce o suita de tehnologii avansate concepute pentru a oferi inspiratie si o experienta holistica soferilor in habitaclu. Conectivitatea intuitiva si usor accesibila, informatiile si sistemele cu realitate augmentata completeaza experienta de conducere prin minimizarea distragerii atentiei si prin captivarea simturilor.
    EV6 se bazeaza pe platforma modulara E-GMP, care permite o podea plana a cabinei si dispune de dimensiuni de top pentru interior. Cabina evoca un sentiment de spatiu si ofera o experienta relaxanta, fara stres pentru toti ocupantii. Doua ecrane panoramice curbate de 12.3” de inalta definitie se desfasoara amplu in fata soferului oferind acces usor si rapid la informatii cheie despre automobil. Direct in fata soferului este un ecran personalizabil care afiseaza informatii precum viteza, autonomia complet electrica si starea de incarcare a bateriei. Adiacent este un ecran central care combina sistemele de navigatie, infotainment si meniul sistemului. Aceste ecrane sunt unite intr-o curba perfecta, creand o senzatie panoramica imersiva si neobstructionata in toate conditiile de conducere. Materialul ecranelor este din „sticla intarita chimic” pentru o mai buna vizibilitate si robustete.
    Caracteristicile de confort precum accesul fara cheie cu comenzi tactile (“touch”), profilurile programabile de catre sofer, scaunele relaxante si designul ergonomic creeaza o experienta care pune utilizatorul pe primul loc. De la manerele automate care apar din caroseria masinii, pana la interfetele intuitive tactile si afisajul head-up cu realitate augmentata, fiecare calatorie in EV6 este conceputa pentru a imbunatati interactiunea om-masina si pentru a promova un sentiment care binedispune.
    „Vrem ca produsele noastre sa ofere o experienta instinctiva si naturala care imbunatateste viata de zi cu zi a clientilor nostri. Scopul nostru este de a proiecta experienta fizica a marcii noastre si de a crea automobile electrice originale, inventive si captivante. Ideile designerilor nostri si scopul marcii devin mai conectate ca niciodata, avand clientii nostri in centrul a ceea ce facem si influentand fiecare decizie pe care o luam”, a comentat Jason Jeong, presedinte al Kia Europe.
    Tehnologia avansata de la bord il integreaza cu usurinta pe sofer cu EV6 prin sistemul avansat head-up display (HUD) ce dispune de tehnologia Augmented Reality - o alta oferta rezervata pana acum pentru automobilele premium. Comunicarea perfecta intre GPS, camera video de la bord si sistemele HUD proiecteaza pas cu pas indicatii de calatorie pentru a mentine in orice moment privirea soferului inainte. Modul de afisare cu ajutorul realitatii augmentate si cele doua ecrane ofera toate informatiile de care soferul are nevoie pentru a avea o calatorie placuta si inspirata.
    Materialele fono-absorbante din podea, aripile rotilor, usi si hayon impreuna cu anvelopele reduc zgomotul provocat de vant si de rulare, creand un spatiu linistit si fara griji pentru toti pasagerii. Parbrizul acustic si geamurile portierelor imbunatatesc si mai mult experienta de la bord, oferind modelului EV6 un rating de zgomot egal cu al modelelor premium de clasa superioara.
    Kia isi va reinventa gama prin introducerea a 11 modele EV noi pana in 2026, dintre care primul, EV6, este disponibil acum pentru a fi comandat.

    Vizualizari: 1483