rss

KIA are multe noutati pentru 2009

  1. 08/12/2008
  2. Tags: Detroit, Kia, NAIAS
    Vezi toate fotografiile (1)

    Salonul de la Detroit de la anul va fi unul pe care americanii vor trebui sa il uite cat mai repede, recesiunea economica, caderea pietei auto si pericolul care paste industria de profil din SUA determinand multi participanti de marca sa spuna pas cu totul sau partial (prin anularea conferintelor de presa).

    KIA nu face parte insa din acest grup si, chiar daca resimte la randul ei criza financiara globala, nu va face un simplu act de prezenta din participarea la NAIAS.

    Coreenii sunt decisi sa joace tare intr-un moment in care au ocazia sa demonstreze ca lipsa celorlalti este castigul lor, iar Salonul de la Detroit va fi chiar primul eveniment de care se vor folosi pentru a prezenta o serie de modele complet noi.

    La fel insa se va intampla si la Chicago si New York, unde KIA va continua sa pluseze la masa autoturismelor populare introducand versiunea americana a sedan-ului compact Forte si inca o masina despre care inca oficialii nu au oferit nici un amanunt. Ne pregatim oare (si pe bune) de noua ordine mondiala?

    Vizualizari: 1294
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »