rss

KIA aduce cee’d Wagon la Geneva

  1. 17/02/2007
  2. Tags: Cee'd Wagon, Kia
    Vezi toate fotografiile (2)
    Cee’d a marcat deja segmentul gamei compacte europene printr-un design modern si placut ochiului locuitorilor acestui continent, dar mai ales prin oferta unica a celor sapte ani de garantie (sau 160.000 km), valabila in toate tarile Batranului Continent.

    Acum, continuarea fireasca a asaltului coreean va sosi la cel de-al doilea mare salon al anului, in “persoana” lui cee’d wagon.

    Break-ul are 4,5 m lungime  (cu 235 mm mai mult ca versiunea in trei usi) si un ampatament deosebit de generos, fapt care ne face sa ne gandim ca interiorul va fi suficient de spatios chiar daca ai baschetbalisti in familie.

    Totusi, cei 235 mm in plus la lungime s-au reportat in spatele puntii posterioare, acolo unde portbagajul ofera cu aproape 200 de litri mai mult spatiu decat la versiunea hatchback in cinci usi: 532 de litri.

    In plus, usa acestuia este special desenata pentru a facilita un acces usor la zona de depozitare, astfel incat sa nu te lase genunchii cu o incarcatura mai grea in parcarea mall-ului.

    Veti putea testa toate aceste lucruri incepand din vara acestui an, cand versiunea combi a primului model KIA desenat si construit in Europa (in Slovacia, la Zilina) va fi disponibil pe piata europeana. Nu uitati de parerea familiei…
    Vizualizari: 798