rss

Kia, Hyundai si Genesis sunt castigatoarele premiilor „2022 IIHS TOP SAFETY PICK+” si „TOP SAFETY PICK”

  1. 05/03/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai Motor Group (Grupul) a castigat din nou cele mai multe distinctii TOP SAFETY PICK+ (TSP+) si TOP SAFETY PICK (TSP) acordate de catre IIHS - Insurance Institute for Highway Safety din SUA, evidentiind si mai mult producatorul auto ca lider in industrie in materie de siguranta.
    Grupul este lider in industria auto cu cele mai multe premii din fiecare categorie, atunci cand modelele sunt echipate optional cu sistemul pentru prevenirea impactului frontal si cu blocuri optice specifice — primind in total 21 de premii, 11 premii TOP SAFETY PICK+ si 10 premii TOP SAFETY PICK. Kia si Hyundai Motor au revendicat ambele cate opt premii TSP+ si TSP, in timp ce Genesis a luat cinci premii TSP+, cate unul pentru fiecare model disponibil in prezent pe piata din SUA.
    Procesul de jurizare IIHS recunoaste drept castigatoare ale premiilor TSP modelele care obtin calificativul „Bine” in sase teste de rezistenta la impact: impact redus pe partea soferului, impact redus pe partea pasagerului din fata, impact moderat in partea frontala, partea originala, rezistenta plafonului si tetierele. In plus, castigatorii TSP obtin evaluarile „Avansat” sau „Superior” pentru testele de prevenire a accidentelor frontale cu alte automobile sau pietoni. De asemenea, automobilul trebuie sa aiba cel putin un sistem de blocuri optice care sa obtina calificativul „Bine” sau „Acceptabil”. Pentru desemnarea castigatorilor in categoria TSP+, sistemul de blocuri optice cu calificativul „Bine” sau „Acceptabil” trebuie sa fie in echipamentul standard.
    Kia Telluride, Sorento, Seltos, Carnival construite dupa martie 2021 (cu blocuri optice specifice), Sportage si Soul (cu sistemul pentru prevenirea accidentelor frontale in dotarea optionala si cu blocuri optice specifice) au primit toate premii TSP. Kia K5 si Stinger s-au calificat drept castigatoare in categoria TSP+.
    Hyundai Tucson, Palisade, Santa Fe (modele construite dupa iulie 2021) si NEXO au luat toate premiul TSP+. Modelele Elantra (cu blocuri optice specifice), Sonata (cu blocuri optice specifice), Venue (cu blocuri optice specifice) si Santa Cruz (cu blocuri specifice) au castigat toate premiile TSP.
    Intreaga gama de modele Genesis de pe piata din SUA are acum un rating TSP+, modelele G70 (construit dupa iunie 2021), G80, G90, GV70 si GV80 castigand toate recunoasterea IIHS in acest an.

    Vizualizari: 583
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »