rss

Johnson Controls a deschis o fabrica de scaune pentru masini in Craiova

  1. 31/01/2012
  2. Tags: B-Max, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Johnson Controls a deschis astazi oficial cea mai noua fabrica de asamblare de scaune pentru autoturisme, in Craiova, care va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-MAX minivan.

    Fabrica deschisa in Craiova va oferi 160 de locuri de munca noi. Johnson Controls angajeaza la nivel national circa 4500 de oameni, compania detinand fabrica de asamblare a componentelor de scaune si cinci fabrici de productie a componentelor de scaune.

    In plus, recent, aceasta a achizitionat compania romaneasca Spumotim SA, cu cele doua fabrici de spuma detinute de aceasta, in Timisoara si Poiana Lacului.

    “Suntem onorati sa sprijinim clientul nostru Ford Motor Company in Craiova, sa aducem o crestere economica semnificativa in regiune si sa devenim un membru al comunitatii locale.”, a precizat Jeff Williams, Group Vice President si General Manager, Johnson Controls Automotive Customer Group Americas.

    “Romania reprezinta un jucator important pentru piata auto in continua crestere din Europa de Est, considerand statisticile care preconizeaza o crestere de aproximativ 80% a pietei auto din Romania in urmatorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

    Johnson Controls Automotive Experience este lider global in domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, usi, tablouri de bord si al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor. Compania furnizeaza anual componente pentru aproximativ 50 de milioane de masini.

    Vizualizari: 2916