rss

Jeep Trailhawk: Drumuri incrucisate

  1. 10/01/2007
  2. Tags: Jeep Trailhawk
    Vezi toate fotografiile (2)
    Jeep are un obicei destul de enervant pentru fanii sai – cu ocazia diferitelor saloane auto si in special cel din Detroit, cel mai galonat constructor de tot-teren-uri din Statele Unite prezinta diferite concepturi extrem de atragatoare si de bine puse la punct din punct de vedere tehnic, dupa care le lasa sa se prafuiasca prin muzee.

    Probabil ca aceasta va fi si soarta acestui tot-teren, numit Trailhawk, ceea ce inseamna ca Jeep a produs, din nou, un vehicul de exceptie.

    In primul rand, nu exista stalpi B – intocmai ca la coupe-urile adevarate –, in timp ce geamurile laterale din spate sunt, ca si celelalte, retractabile.

    Apoi, panoul urias de sticla de deasupra capetelor pasagerilor, ca si cel care are rol de acoperis pentru portbagaj pot fi indepartate complet, lasandu-i pe ocupanti in ipostaza de a calatori in cel mai nonconformist cabriolet din lume.

    OK – poate ca tema instrumentelor si gurilor de ventilatie rotunde de pe consola centrala este usor exagerata (apropo, aceasta se intinde pana la pasagerii din spate, formand un spoi de coloana vertebrala high-tech), dar volanul imbracat in piele si aluminiu, rezematoarele pentru coate fata/spate cu reglaje multiple, tonele de spatii de depozitare si cele doua sisteme audio portabile din portbagaj compatibile MP3 player fac toti banii.

    Evident, ei vor putea fi incasati doar daca Jeep „ghiceste” drumul corect in aceasta raspantie...
    Vizualizari: 1175