rss

Jeep JT Concept e gata pentru SEMA

  1. 23/05/2007
  2. Tags: Jeep, JT Concept
    Vezi toate fotografiile (1)
    Ca in fiecare an, cel mai mare salon auto dedicat pietei afetrmarket organizat anual va geme de tot soiul de produse de comanda stralucitoare si, tot ca in fiecare an, vor exista doi-trei producatori care vor dovedi cu tot dinadinsul ca barbatia sta in prestarea unor servicii care l-ar trimite pana si pe Indiana Jones la oficiul de pensii.

    Unul dintre acestia din urma va fi Jeep, care il va prezenta pe extrem de capabilul JT Concept.

    Bazat pe modelul Wrangler Unlimited, off-roader-ul aici de fata a dovedit deja de ce este in stare in urma unei demonstratii organizate pe o pista de incercari ” din Utah, botezata sugestiv “Hell’s Revenge”.

    Acolo, acest pick-up cu o bena de 1,5 metri a reusit sa iasa dintr-o groapa in forma de cada cu pereti aproape verticali, desi toata lumea prezenta la fata locului putea sa parieze ca va fi nevoie de un elicopter pentru a-l scoate de acolo.

    Probabil, cei care au si facut-o nu se documentasera in prealabil ca JT Concept este echipat cu un kit de suspensie de la Superlift, ce a adaugat 7,6 cm la garda la sol, anvelope Mud Terrain de 35 de inch de la BF Goodrich si un troliu Ramsey 9500 UT (desi nu a avut nevoie de el). Ghinionul lor…
    Vizualizari: 915