rss

Jeep Adventure

  1. 16/10/2008
  2. Tags: Jeep
    Vezi toate fotografiile (3)

    Text: Cristina Banica

    La Rucar in judetul Arges, s-a desfasurat cea de-a doua editie Jeep Adventure unde numerosi posesori de Jeep-uri au avut ocazia sa admire si sa-si conduca automobilul in elementul sau natural: traseul de off-road.

    Posesori de Jeep-uri, din toate colturile tarii, au raspuns invitatiei Mercedes-Benz Romania, divizia Chrysler, Jeep si Dodge, de a participa la eveniment si s-au reunit intr-un convoi de peste 50 de masini, in exclusivitate marca Jeep: Wrangler, Grand Cherokee, Commander, Patriot si Compass.
    Evenimentul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, „tabara de baza” fiind ridicata in Complexul Aqvila din Rucar. Conducatorii Jeep-urilor au pornit, dis-de-dimineata, intr-un parcurs off-road de 60 km, ce a avut drept punct de plecare si de finish complexul unde au fost gazduiti.

    Aflat la cea de-a doua editie a sa, evenimentul Jeep Adventure s-a transformat deja intr-o traditie a marcii de automobile pe piata din Romania si a avut ca scop atat demonstrarea capacitatilor off-road ale autovehiculelor, precum si manifestarea spiritului de aventura al proprietarilor de Jeep.
    Chrysler, Jeep si Dodge sunt marci inregistrate ale companiei Chrysler LLC reprezentate in Romania prin Mercedes-Benz Romania.

     

    Vizualizari: 1224