rss

Jaguar XK Cabrio primeste un nou motor

  1. 17/08/2007
  2. Tags: Cabrio, Jaguar XK
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cu putin timp in urma, Jaguar largea gama de motoare a lui XK cu un nou propulsor V8 de baza, cu o capacitate de 3,5 litri, ce a permis britanicilor sa comercializeze coupe-ul la preturi semnificativ mai mici cu ale versiunilor initiale.

    Se pare ca succesul comercial a fost insa atat de mare, incat marca din Solihull este acum pregatita sa instaleze acelasi agregat si pe versiunea cabrio.

    Eleganta decapotabila va beneficia asadar de serviciile unui propulsor de 260 CP, care, fie vorba intre noi, este mai slab comparativ cu majoritatea adversarilor echipati cu motoare V8 si V6 similare.

    Totusi, este de laudat initiativa englezilor de a pastra o configuratie V8 chiar si la aceasta clasa de cilindree (unde multi considera ca sase pistoane sunt de ajuns), acest 3,5 litri urmand sa-si dea gata potentialii clienti cu acelasi “tors” minunat, specific V8-urilor Jaguar.

    Ca si in cazul coupe-ului, este de asteptat ca XK Cabrio 3.5L sa ramana o optiune doar pentru consumatorii europeni, cei care, in ciuda dificultatilor financiare ale companiei, au votat Jaguar drept numarul unu in ceea ce priveste serviciile clientilor.
    Vizualizari: 919