rss

Jaguar XJ: informatii noi

 1. 20/03/2009
 2. Tags: Audi, Jaguar, Mercedes, Xf, Xj
  Vezi toate fotografiile (1)

  Nava-amiral a constructorului britanic va fi lansata oficial in luna iulie si va fi schimbata radical comparativ cu modelul de azi, Jaguar fiind hotarat sa riste aproape totul pentru a ajunge din urma teribila concurenta germana.

  Cu un design care, mai mult ca sigur, va soca clientela traditionala si o gama de motorizari complet noua, XJ va incerca sa smulga cel putin la fel de multe aplauze pe cat a facut-o XF.

  Aproape toti specialistii pariaza pe un look modern si foarte dinamic, sprijint in misiunea de a ademenii fanii limuzinelor sportive de o serie de motoare pe masura celor regasite sub capotele limuzinelor germane.

  “Capo di tutti capi” va fi V8-ul de cinci litri supraalimentat, abia implementat in configuratia lui XFR, ce va opune performantelor lui S 63 AMG si Audi S8 aceiasi 510 CP si 625 Nm.

  La polul opus al spectrului de putere, fanii autonomiilor de record mondial vor putea opta pentru un turbodiesel de trei litri, 271 CP si 600 Nm, despre care cei de la Jaguar spun ca se multumeste, in medie, cu doar 5,9 litri/100 km. Intotdeauna a sunat bine pe hartie...

  Vizualizari: 1320
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »